lauantai 1. marraskuuta 2014

Aloitus + koulukisat

Moi!

Eli aloitin blogin pitämisen. Kirjoitan blogiani lähinnä kisoista ja ratsastustunneista kun kuvaajaa saadaan. Edelliseen blogiini pääset tästä ja kaverini blogiin pääset tästä. Toivon että liitytte lukijaksi tai kommentoitte postauksia.
Tänään olin myös ensimmäisissä koulukisoissa kesän jälkeen. Seuraavat kisat ovat 5.12.14, jotka ovat estekisat.Muuten kisat menivät ihan hyvin, mutta kisoja edeltävänä iltana meidän pakotettiin toiseenkin luokkaan. Luokka johon ilmoittauduin edellisenä iltana oli Hevoshullu-luokka josta ruusuke napattiin. Sijalla olin 4/8. Kisoissa menin siis yllättäen Röllillä! :D Toisessa luokassa, joka oli Aikuisratsastusmerkki 2010 meni myös ihan hyvin.
Hevoshulluradasta ei ole mitään erikoista sanottavaa koska rata meni ihan hyvin.

Aikuisratsastusmerkki-luokassa. Ensimmäisellä laukkapätkällä tultuani kokorataleikkaa- kohdassa laukka loppui hieman liian aikaisin ja poni otti nokkiinsa ja rupesi kävelemään harjoitusravin sijasta. Onneksi sain sitten ponin taas raviin ja seuraava laukkapääty-ympyrä jo alkoikin. Poni oikoi kulman ja ympyrä meni muutenkin päin... Kokonaisuudessaan rata meni ihan hyvin ajateltua kuinka paljon jännitin.
Pisteitä Hevoshullu-luokasta sain 20/26. Aikuisratsastusmerkki 2010-luokasta pisteitä 144,5/250, eli prosentteina 57,80%.
Nyt jalat ovat todella kipeät!Toivottavasti tykkäsitte postauksesta! :)

3 kommenttia:

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla