perjantai 28. marraskuuta 2014

Ratsastustunti


Moikka!

Taas olin perjantaina (22.11) ratsastustunnilla ja menin Rokilla. Jossun kamerasta oli muistikortti muuten jäänyt kotiin joten ei saatu kuvia tai videoita :(.
Roki oli mielestäni reipas, tehtävä oli kiva ja se hyppäsi hyvin. Laukkaa en saanut vaihdettua kuin ravin kautta ja sarjan väliin se teki AINA liian vähän askelia ja sen seurauksena hyppäsi kaukaa. Leiri ei muuten ollut yhtään turha sillä nyt osaan ooikeasti kunnolla myödätä esteillä! Leirillä oli paljon hevosia joiden kanssa piti myödätä ihan yli paljon.
No, nyt kun Rokiolla menin ja vaikka se onkin poni niin sillä on niin suuri laukka että se otti aina yhden askeleen vähemmän sarjan väliin mitä kuulemma monet muut ponit ottavat. Myötäyksestä oli juuri sillä tunnilla apua suuresti koska jos en olisi niissä suurissa hypyissä myödännyt niin kaikki hypyt olisi luultavasti olleet epätasapainoisia. Eli erikoiskehuja sain paljon myötäämisestä, siitä että heppa oli suora esteellä ja sen jälkeen ja siitä että se oli suht. reipas. :)
Viimmeisellä kierroksella menin radan, joka meni ihan hyvin, mutta viimeisen sarjan tulin kaksi kertaa koska silloin hepassa oli niin paljon vauhtia että se tuli juuri oikeilla askelilla esteelle. Viimmeinen sarja meni tosi hyvin ainakin itseni mielestä sillä myötäsin hyvin, heppa oli reipas, tunsin kuinka poni oikeasti hyppäsi esteiden yli ja sain laukat vaihdettua (Radalla siis).
Tehtävät olivat tämän näköisiä:


Koska teillä meni tunti viimeksi hyvin? :)

4 kommenttia:

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla