lauantai 22. marraskuuta 2014

Toisen päivän leireilyä 2/2


Moi!

Nyt tulee päivän toisesta tunnista eli esteistä postausta. Menin tallin Muffe- ponilla johon rakastuin totaalisesti! <3 Muffe on ihana eestiläinen ratsuponitamma. Taitaa minusta tulla vain se poniratsastaja, kun noihin poneihin nyt noin olen kiintynyt. :D Mentiin tosiaan esteitä ja kävin maistelemassa maneesin hiekkaa sillä TIPUIN ENSIMMÄISTÄ KERTAA!!!! Olen tosi iloinen sillä enää 99 kertaa jäljellä. Tai no, oikeastaan 98 kertaa koska tulin leirillä toisenkin kerran alas satulasta... Silloinkin Muffelta ja saatiin siitä toisesta (hauskemmasta tiippumisesta videota!) mutta siitä lisää myöhemmin.

Tehtävät olivat kuta kuinkin tällaisia:

Tehtävät ovat nyt väärässä järjestyksessä mutta kyllä te niistä selvää saatte. :) Muffen kanssa piti koko ajan muistaa ratsastaa eikä vain matkustella. Tälläki tunnilla tipuin vain omasta syystä: en ratsastanut. Tuossa 3. tehtävän kohdassa sitten tipahdin koska itse vain oletin että poni imee itse esteelle, vaikka pohkeet olisi pitänyt olla koko ajan kiinni. No, minä lähdin hyppyyn mutta poni kielsi ja tulin aika pehmeästi alas, sillä roikuin hetken väärin päin ja otin käsillä vastaan. Ehti siinä jo ajatellakin että: Uu, katsos vain, este tuossa väärin päin. :D

No eikun vain takaisin satulaan ja nyt ymmärrän niitä jotka on tippunut ja sanoo, että jännittää nousta takaisin selkään. Mulla ei sitä ongelmaa ollut mutta kyllä jännitti tulla se sama este uudestaan. No kyllähän me sen yli sitten pompattiin ja kaikkien muidenkin yli koko loppu tunti.

Mitä taas piditte?

2 kommenttia:

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla