lauantai 6. joulukuuta 2014

Kisoissa epäonnistuenMoikka!

Olin siis eilen Perjantaina (5.12) kisoissa Fabella 70cm luokan. Kisat meni kokonaisuudessaan hyvin eikä ollut kylmä! Vettä vain tihkutteli... Fabe laitettiin Jossun kanssa kuntoon, tehtiin sykeröitä ja laitettiin Jossun ostama Marry Chrishmas- huopa Fabelle, sekä otsapantaan punainen koriste. Mulla oli yksin verkka ja välillä vähän hämmensi, kun kaikki tuijotti! :D Ainut hyvä puolihan siinä oli että pääsin hyvin verkkaamaan kun ketään ei ollut tiellä. Hyppäsin rataesteet nro. 7 ja 2 verkkahypyiksi. Fabe nosteli verkassa hyvin jalkoja ja imi hyvin esteelle ja oli välillä vähän liiankin reipas! :)
Ratahan oli siis tämän näköinen ja tämä oli kolmas kerta kun menen saman radan eli sen muistamisessa ei ollut mitään ongelmia ainakaan minulla. Yhdeksäs este oli vain uusintaan, mutta minun ei sitä tarvinnut hypätäkkään kun en sinne asti pääässyt! :D

Nyt siis kerron radasta, eli ensimmäiselle esteelle tuli ihan hyvin vaikka vauhtia oli koko ajan paljon. Sitten tultiin kakkos esteelle ja Fabe kuulemma tuli vähän liian vauhdikkaasti ja pitkänä esteelle ja se kuulemma jotenkin kauhoi etukaviollaan ja oli sitten että mennäänkö vai eikö mennä yli ja tuli sitten jotenkin liian lähelle jonka seurauksenakin heppa kaatoi koko esteen ja meinasin pudota mutta jäin sitten taas kaulalle istumaan samalla lailla kun pulleromäen leirillä. Tajusin siinä hetken istuttuani että jos nyt tästä putoan niin minuthan hylätään joten kiskoin itseni takaisin satulaan ja odottelin hetken että este korjataan takaisin ja jatkoin sitten suoraa kolmannelle esteelle ja huomasin että Fabe alkoi nyt vasta oikeasti keskittyä siihen hyppäämiseen ja nosteli kunnolla jalkoja. Kolmas este siis meni hyvin ja neljänteellekkin esteelle tuli ihan suht. hyvin. Viides este myös meni hyvin ja kuudes estehän oli taas se sama okseri ja fabe tuli siihenkin vähän lähelle mutta hyppäsi sen kumminkin ihan moitteettomasti ja viieinen seitsemäskin este meni hynin. :)
Pakko vielä sanoa siitä että jos olisin tullut sille kakkos esteelle samalla vaudilla ja Fabe olisi lähtenyt hyppyyn yhtä askelta ennemmin mitä se nyt oikeasti meni niin siiitä olisi tullut liian kaukaa hypätty hyppy ja siltten oltaisiin hypätty esteen sekaan eli parempi vain siihen liian lähelle kuin kauas! :D
Tiedän, kuvat ovat heilahtaneita.Kisathan olivat Hevoshullu- kisat eli kaikki saivat esinepalkinnot. Sijoitustani en tiedä vielä mutta sain kumminkin radalta vain sen 4 virhepistettä. Onneksi!


Radan jälkeen menin katsomaan vielä muiden suorituksia ja jätin Faben toiselle ratsastajalle. Näytti muillakin olla vähän vaikeuksia sen okserin kanssa ja taisivat kaikki saada ruusukkeen jotka saivat vain nolla- radan.
Ihmettelen että olen tyytyväinen radasta vaikka se ei mitenkään kauhean hyvin mennytkään! :D
Faben sykeröt :)
Tahvo ajattelee "Enkö mä kisaa?!"
Eikun uusia kisoja kohti! ;D

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja teillä meni kuitenkin hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teilläki meni ihan super hyvin ennen sitä 9 estettä! :(

   Poista
 2. Kiva postaus! :) Kuvia ei voi kehua, kun on itse ottanu, mutta nauran tolle viimeiselle aina kun nään sen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nauroin iteki tolle Tahvo kuvalle ja on ne ihan kivoja ne kuvat! :))

   Poista
 3. Tää oli kiva postaus :) Toka kuva on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Vähän heilahtaneita mutta kelpasi tänne. :)

   Poista

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla