sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Tunnilla Rokilla

Moi!!

Olin taas prjantaina 12.12 tunnilla Roki-papalla ja mentiin koulua. Tunti meni kokonaisuudessaan ihan hyvin ja tehtävät olivat mielestäni tosi kivoja. Ensimmäisenä tehtiin pitkien sivujen loppuun kulmassa voltti. Roki oli ehkä vähän laiskahko mutta tein sitten temponlisäyksiä pitkilläsivuilla.
Seuraava tehtävä oli, että tehtiin vain normaalisti pääty-ympyrät molemmissa päissä.

Sitten tuli mielestäni kiva tehtävä eli opeteltiin oikea-oppinen peruutus. Aluksi Roki peruutti, pysähtyi, peruutti, pysähtyi jne. Mutta lopputunnista pappa peruutti tosi hyvin. Peruutukset sai tulla ravissa ja nostaa raviin heti pysähdyksen jälkeen. Roki teki ne niin hienosti ja kyllä Annikalata pari kehuakin jäi mieleen. Sitten tehtiin ravista pysähdys ja nostettiin laukka suoraan pysähdyksestä. Roki meni nekin niiiiin hienosti! Taitava kouluponi! :) Videolla vasta näin noiden peruutuksien jälkeen ne laukannostot ja ärsyttää ihan hirveästi kuinka tajuan tuuppivan Rokin laukkaan... :((
'

Sen jälkeen tultiin kolmikaarista kiemurauraa ja pappa taipui niin kivasti! Se oli reipas ja tasainen. Kehuja saatiinkin ponin tasaisesta ravista, sekä sen taipuvuudesta.Tunnin miinukset:
- vasen kylki mutkalla, jonka seurauksena oikea istuinluu on irti satulasta.
- oikea käsi meinaa mennä väärälle puolelle.
- (itseä ärsyttää tuuppiminen).
- kantapäät ylhäällä kun annan pohkeita.

2 kommenttia:

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla