lauantai 20. joulukuuta 2014

Valmennus, jälleen kerran kipeänä

Moikka moi!

En ole jaksanut kirjoitella kipeänä ollessani muuta kuin nyt tämän kysymyksiin vastailu -postauksen. Keskiviikkona tunsin sitten itse koulussa että nyt tuntuu että on kuumetta mutten jaksanut mennä terkkarille ja päätin olla sitten vain koko päivän koulussa kurkkukipuineen. Koulua olisi ollut oikeasti neljään, mutta koska viimeinen viikko niin sitäkin päivää oltiin lyhennetty yhteen. Kotiin päästyäni menin heti etsimään kuumemittarin ja heti mittamaan kuumetta ja kyllä sitä sitten olikin se 37.7 astetta. Kotona sitten pari päivää yritin parantua ja perjantain koulutunti sekä tämän päivän (20.12) maasto jäi väliin. Käytiin perjantai-iltana sairaalassa koska valitin korvakipua ja kurkkukipua ja siinä lähdettiin sitten vähän vastahankoisena ja väsyneenä seitsemältä sairaalaan ja siinä sitten yskin kaksi tuntia eli päästiin sitten sisälle yhdeksän aikaan. Lääkärin vastaanotolla sitten oltiin viisi minuuttia koska mitään oireita ei sinänsä ollut mihinkään influenssaan sun muuhun, lähdettiin sitten kotiin. Ärsyttää kyllä vieläkin, että joutui istua odotustilassa kaksi tuntia ja vastaanotto kesti viisi minuuttia, eikä oireita ollut! :( Joka tapauksessa olen siis parantumassa, sillä tämä päivä on nyt eka päivä ilman kuumetta.

 

Olin siis vielä tiistaina valmennuksessa joka piti olla tämän postauksen aihe! :D Eli saatiin siis taas itse valita neljästä hepasta kaikkia omamme. Tällä kertaa hepat oli Polle, Fabe, Aku ja Simo. Iina ja Anni varasivat heti Pollen ja Simon joten mulle ja jossulle jäi sitten valittavaksi Aku tai Fabe. Olin koko ajan sitä mieltä ettei mulle ollut väliä kumman otan koska kummatkin mun lemppari heppoja. Jossu sitten valitsi Akun koska ei ollut vielä mennyt sillä ja itse otin sitten Faben.


Alku tunnin taas taivuteltiin heppoja ja tehtiin paljon voltteja käynnissä, ravissa ja laukassa. Fabe meni mielestäni taas kivasti eikä susalta tullut sitten puuta kommenttia omaan ratsastuskeen kun että laukassa tosi paljon takanojaa. Susa muistutti heti kun alettiin laukkailemaan, mutta hetken piti taas totutella siihen asentoon. Tehtiin sitten vielä ravityöskentelyä ja siinä sitten totuttelin taas siihen istuntaan, kuten kuvassa näkyy. Ei sitten tehty mitään kauhen erikoista koko tunnilla  muutakun spiraalinmuotoista tehtävää.
Ensin tultiin käynnissä pääty-ymyrälle ja alettiin koko ajan pienentämään ympyrää. Kun voltti oli n.10m kokoinen. alettiin hiljalleen väistämään eturyntäitä takaisin isommalle ympyrälle. Tehtävä oli taas tosi kiva ja sitä olikiva tehdä töitä Faben kanssa. :)
Sitten tultiin rvissa sama tehtävä joten tehtävä vaikeutui entisestään. No, se ei ollut minulle ja Fabelle mitenkään haastavaa, sillä yhdestä voltista tuli n.7metriä halkaisijalataan.


Tunti meni mielestäni kokonaisuudessaan ihan kivasti. Toivottavasti saan jatkossakin mennä Fabella vielä enemmän. Pitää vielä mainita että oli uudet housut jalassa valkussa eikä enää ikinä tarvitse ratsastaa tuolla vanhalla huonolla kypärällä, sillä uusi on jo paketissa! Valmennus on vasta seuraavan kerran 13.1 ja virallinen ratsastustinti 16.1. Toki saan kypärää jo käyttää ennen kevätkautta sillä otin sen esteirtotunnin 31.12 eli uutena vuotena. Nyt taitaa blogi jäädä hetkeksi tauvolle ja joulun viettoon. :) Postailen sitten kyllä heti joulun jälkeen kuulumisia. Nyt ei siis ennen sitä 31 päivän heppailuja ole enää heppapostauksia tulossa.

Rauhallista joulun odotusta kaikille! :)

Toivottaa: Roosa ja Fabe +muut hepat!


2 kommenttia:

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla