keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Linkkaa blogisi!

Nyt on tulossa koko blogin ensimmäinen Linkkaa blogisi -postaus!

Eli mene ja linkkaa blogisi alla oleviin kommentteihin. Kaikki blogit ovat tervetulleita kommentteihin! Sinun täytyy kommenteissa kertoa omasta blogistasi jotain. Jos blogeja on 7.2 on alle 10 osallistumisaika jatkuu 15.2 asti! Kun julkaisen blogisi omassa blogissani, kerron samalla viisi itseäni miellyttävintä blogia ja kerron, miksi päädyin juuri siihen valintaan. Blogit eivät tule parhaus järjestykseen! :)41 kommenttia:

 1. http://laukkalahestymisella.blogspot.fi/

  14-vuotiaan ratsastuskoulussa käyvän tytön elämää hevosten parissa. Ratsastuspostauksia ja plajon hevosaiheisia erikoispostauksia. :)

  VastaaPoista
 2. Ikuisen hevostytön päiväkirja elämästään jossa seikkailee hevosia ja koiria laidasta laitaan! Ratsastusta, pohdintaa treeneistä sekä onnistumisen iloja höystettynä kuvilla ja videoilla http://lirika1.blogspot.fi/.

  VastaaPoista
 3. ookko poistanu sen banneripostauksen? :( mulla ei oo blogia niin en voi linkata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi anteeksi kauheasti!! Ole varmasti vahingossa palauttanut sen takaisin mutta nyt taas ihan julkaistu! :)

   Poista
 4. http://kavioidenkopsetta.blogspot.fi/

  blogissa pääset seurailemaan -97 syntyneen tytön ja hänen vuokrahevosensa arkea, niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä! Blogin päätähtenä toimii siis Hupinski, 13-vuotias Suomenhevonen, jonka kanssa reenaillaan ja kisataan niin koulu kuin estepuolellakin. Blogissa saattaa kuitenkin satunnaisesti vierailla muitakin tallin hevosia.

  VastaaPoista
 5. http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi

  I dressyrsadeln -blogi kertoo 15-vuotiaan tytön ja uuden hevosystävän, Divan, treeneistä. Parin yhteistyö lähti käyntiin vasta joulukuun lopussa, joten ihan hetken ovat vasta tutustuneet. Tavoitteena olisi kisakentät kesällä 2015. Nuoren, tavoitteellisen kouluratsukon arjesta kertova blogi on täynnä piristäviä ja tuoreita kuvia! Postauksia saattaa myös tulla ruotsiksi vähän väliä.

  VastaaPoista
 6. Projektia blogi kertoo 14- vuotiaan lämminverisen elämästä ja oppimisesta ratsun saloihin. Koulutus on aloitettu pääsääntöisesti tammikuussa 2015, joten hyvin alussa viellä ollaan.

  http://larppaus.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. http://jussilaa.blogspot.fi/

  18-vuotias kertoo FWB ylläpitoruunastaan.

  VastaaPoista
 8. http://blogi.tuulian.net/
  Hevosvalokuvausta (Etelä)-Pohjanmaalta.

  Ihan näin asian ohi, vaikka olen e-p:llä kuvannut kisoja aktiivisesti jo 5 vuotta, en ole vieläkään tiedä missä Cavallo on! :D Olen kyllä käynyt lähes jokaisella muulla sjoen tallilla, mutta cavallon kokoinen aukko on sivistyksessä. Käännytäänkö sinne siitä, kun Nurmon valoristeysestä lähdetään Manunkylää kohti ja ehkä n. 1km ennen Manunkylää tulee viitta vasemmalle, jossa lukee ratsastuskoulu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, Cavallo sijaitsee Auneksessa, Hautalan kylässä. Sinun kannattaa lukea Cavallon nettisovuilta ajo -ohjeet. Niillä kyllä pitäisi löytää perille! :)

   Poista
  2. Mikäköhän ratsastuskoulu siellä ennen Manunkylää on? En ole viitsinyt lähteä koittamaan mitä löytyy... :D

   Poista
  3. Manunkyläänhän käännytää sellaiselta loivalta kääntyvälle pikkutielle jossa lukee ratsastuskoulu.
   Jos menisi isoa tietä suoraan, eikä kääntyisikään manunkylän pikkutielle, näkisit manunkylän maneesin ja tallin. Ehkä manunkylään onkin sitten kaksi reittiä sillä mielestäni siinä ei ole mitään muita ratsastuskouluja?
   Olisi hyvä saada enemmän tietoa tästä kyltistä, missä se tarkalleen ottaen sijaitsee. Itse olen käynyt manunkylässä vain kerran joten jos haluat saaada selvää asiasta, kannattaa kysyä joltain toiselta, tai mennä katsomaan. :D

   Poista
  4. Siellä ennen manunkylää oleva kyltti, jossa lukee ratsastuskoulu niin siellä on hevosfarmi!

   Poista
  5. No mullaki kävi mielessä että voisko olla mutta koska en ole ikinä sielä käynyt niin en voinut olla varma. Kiitos kuitenkin vastauksesta! :)

   Poista
 9. kellyteamie.blogspot.fi
  15-vuotias tyttö ja 8-vuotias vuokraponi, islanninhevosruuna Eikka jakavat onnistumisiaan ja epäonnistumisiaan puskaratsastuksen merkeissä.

  VastaaPoista
 10. http://sanninhepoelamaa.blogspot.fi/

  13-vuotias tyttö kertoo neljästä ponistaan. Pääosassa 17 vuotias risteytysponitamma:)

  VastaaPoista
 11. http://biccolojapelle.blogspot.fi

  Kirjoitan blogia kaverini kanssa kahdesta ponistani. Kerromme muunmuassa ponien liikutuksista. Uusia, suht hyvälaatuisia kuvia laitetaan lähes joka postaukseen mutta joskus tämä ei onnistu kuvaajan puutteen vuoksi. Kaikki lukijat ovat tervettulleita :D

  VastaaPoista
 12. My life and pictures

  Blogissa kerrotaan 14- vuotiaan heppailuista omien suokkien kanssa ja lifestyle- postauksien kera.

  VastaaPoista
 13. http://punaruunikko.blogspot.fi/

  Rentoa meininkiä 23-vuotiaan suloisen tamma ponin kanssa. :)

  VastaaPoista
 14. http://ida-spirit.blogspot.fi/

  15-vuotias tarinoi suurimmaksi osaksi ratsastuksistaan ponitallilla. Blogiin eksyy erikoispostauksia sillointällöin ja materiaalilta ei voi välttyä!

  VastaaPoista
 15. http://mustaratsu.blogspot.fi

  14-vuotiaan heppatytön blogi, jossa päätähtenä lämminveritamma Nipa ja vierailevina tähtinä ratsastuskoulujen hevosia. Postauksissa pohdin ratsastustuntien onnistumisia ja epäonnistumisia, maastoreissukuulumisia ja kaikkea mitä mieleen tuleekaan, välillä heppa-aiheista poikkeavaakin.

  VastaaPoista
 16. http://naeminuttassa.blogspot.fi/

  Blogi 19 vuotiaan nuoren naisen ja neljävuotiaaksi kääntyneen eestin urheiluhevosen matkasta kohti tulevaisuuden kisaratoja. Tammalla on iso liike ja kovasti siitä kouluhevosta ollaan tekemässä. Kisakausi alkaa 22.2 auran mach showssa.

  VastaaPoista
 17. http://jonnatreenailee.blogspot.fi/

  Valmennuksia, kisoja, kotitreenejä, normaalia arkea ja vähän muutakin höpinää. Tekstien takana reilu parikymppinen ratsastaja Kanta-Hämeestä ja treenikaverina heinäkuussa ostettu 7-vuotias pv-ruuna Onni.

  Onnistumisia, oivalluksia, epäonnistumisia, haasteita ja niiden voittamista, kaikkea tätä mahtuu mukaan matkalle, jossa tästä nuoresta herkästä hevosesta rakennetaan kisakumppania kumpaankin lajiin.

  VastaaPoista
 18. Blogini kertoo fwb-ruuna Leevin ja suomenhevostamma Vetun treenailusta. Mukana seikkailee myös partacolliepoika Urho, jonka kanssa tähtäimessä ovat agilityn SM-kisat.
  Tervetuloa seuraamaan! :)

  www.mariannave.blogspot.com

  VastaaPoista
 19. http://pysteliina.blogspot.fi

  Blogi kertoo 16-vuotiaan Tamperelaistytön eli minun hevostelusta oman 18-vuotiaan suomenpienhevosen kanssa. Lisäksi blogissa seikkailee upean värinen vuokrahevoseni ja välillä postauksissa vilahtavat myös perheemme kanit ja kissat.

  VastaaPoista
 20. http://seikkailuihmemaassa.blogspot.com/
  Parikymppisen omistajan ja 9v lämppäritamman arkea ja ihmettelyä

  VastaaPoista
 21. http://perfect-pony.blogspot.com/

  Voitolla Tähtiin blogi kertoo 16-vuotiaan ikuisen ponilapsen elämästä kahden suloisen shetlanninponin kanssa. Ponien kanssa touhuillaan kaikenlaista monipuolisesti aina rekiajeluista esteisiin asti, eikä vauhtia näiltä nelijalkaisilta kaveruksilta tosiaankaan jää puuttumaan!

  VastaaPoista
 22. http://hallamaire.blogspot.fi/

  15v tytön elämää kahden kenttähevosen ja ihanimman kimon kanssa. Myös ratsastustuntipostauksia ja muuta pohdiskelua. Tavoitteena startata harraste heinäkuussa Rassella, tervetuloa tutustumaan matkaan kohti isoja kenttiä! :)

  VastaaPoista
 23. http://neajahepat.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 13 vuotias tyttö Pohjanmaalta. Blogissa kerron enimmäkseen ratsastus harrastuksestani mutta mukaan mahtuu myös muuta. Ratsastamassa käyn yksityistallilla jossa on myös jonkinverran tunteja ja myyntitalli toimintaa. Joten hevosia tulee ja menee. Käyn ratsastamassa 1-3 kertaa viikosta ja silloin tällöin harjoitus tai seurakisoissa.

  VastaaPoista
 24. http://senjassofia.blogspot.fi/

  15 vuotiaan ratsastuskoululaisen blogi, jossa kerrotaan niin viikoittaisista tunneista kuin ihan perusarjesta. Postauksia yritän kirjoittaa 1-4 kertaa viikossa, riippuen omasta jaksamisestani ja kuvatilanteesta. Hevosaiheinen teksti tulee yleensä valitettavasti vain kerran viikossa ellen jotakin ylimääräistä raapustele, sillä ratsastan kerran viikossa kauempana olevalla tallilla. Käyn 3-4 kertaa vuodessa tallin harjoitus- ja seurakisoissa ratsastuskoulun hevosilla painottuen kouluratsastukseen. Vaikka lifestylepostauksia tulee paljon, niin painotus kuitenkin pysyy hevosissa.

  VastaaPoista
 25. Elämää heppatyttönä

  16-vuotiaan hevos-ja lifestyleblogi, jossa useimmiten kerron omista kahdesta suokista, mutta myös muuten elämästäni. Toki joukkoon mahtuu paljon erikoispostauksiakin.

  VastaaPoista
 26. www.turvastahannantyveen.blogspot.fi

  Kerron kahdesta shettiksestä, Judista ja Aleksista. Judi on 14 vuotias välillä reipas, välillä laiska tamma. Aleksi taas vähän reippaampi tapaus ja 13 vuotta. Kumpikaan poneista ei ole omani. :)

  VastaaPoista
 27. http://friisilainen.blogspot.fi

  Unelmien musta kertoo vuonna 2013 syntyneestä friisiläisori Albertista. Tarkoitus olisi tehdä varsasta yhteiskuntakelpoinen hevonen mahdollisimman pehmeillä arvoilla. Pyrin kirjoittamaan mahdollisimman monipuolisia postauksia.

  VastaaPoista
 28. http://katriseikkailee.blogspot.fi//

  20v. Harrastava kouluratsastaja / vuokrahepat / toisinaan kirjoituksia työstä ja lemmikeistä

  VastaaPoista
 29. http://mylifewithtoper.blogspot.fi/

  Blogissa kerrotaan 14 vuotiaan Pirkanmaalaisen tytön ja 10 vuotiaan Latvialaisen puoliverisen treenailuista ja arjesta. Blogissa on myös välillä perus lifestylepostauksia, mutta pääpaino on kuitenkin hevosissa. Meillä on myös toinen hevonen, 20v suokki Vilja, joka saatta esiintyä postauksissa. Tulevaisuudessa toive olisi päästä kokeilemaan myös jotakin kisoja :)

  VastaaPoista
 30. greeneventer.blogspot.fi

  22-vuotias kenttäratsastaja treenailee ja kisailee kahden nuoren suokkipojan kanssa. Mahtava kenttäratsastus on vienyt mukanaan :) Kirjoittelen myös postauksia kenttäratsastuksesta ja treenailusta.

  VastaaPoista
 31. http://epaonnistumisestaoppii.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön ja 7-vuotiaan shetlanninponitamman yhteisestä taipaleesta, joka on jatkunut viime maaliskuusta tähän asti, ja joka tulee toivottavasti jatkumaan vielä melko pitkälle tulevaisuuteen. Mukana aina välillä 23-vuotias lämppäritamma samalta tallilta.

  VastaaPoista
 32. http://perfect-pony.blogspot.fi/

  Voitolla tähtiin-blogi kertoo pääasiassa 20-vuotiaan shetlanninponi ori Orionin sekä 4-vuotiaan minishettis ruuna Knatten elämästä ja seikkailuista 16-vuotiaan ikuisen ponilapsen kirjoittamana. Ponien kanssa touhuillaan kaikenlaista monipuolisesti, aina rekiajeluista esteisiin asti, eikä vauhtia näiltä nelijalkaisilta tosiaankaan jää puuttumaan!:)

  VastaaPoista
 33. http://momoona.blogspot.fi/

  19-vuotiaan Turkulaisen blogi omasta hevoselämästään jossa päätähtenä puoliylläpitohevonen Glitter. Valmentaudumme sekä kilpailemme seura,-ja aluetasolla ja tavoitteet ovat esteillä! Postauksiin mahtuu niin kisoja,valmennuksia kuin ihan arjen treenailuitakin!

  VastaaPoista
 34. www.upsidestallion.blogspot.fi

  15-vuotta kääntyvän tytön ja hänen hollantilaisen orinsa puuhia! Kouluratsastuspainotteinen blogi, johon mahtuu arjen treenailuja, kilpailuja, valmennuksia sekä hoitoa ja muuta extraa! Palailen juuri tauolta takaisin kirjoittamaan. Treenit jatkukoon. :)

  VastaaPoista
 35. www.hamiltoncara.blogspot.fi

  14-vuotta täyttävän tytön arkea kahden oman ponin kanssa. Blogin päätähtinä toimivat 12v saksanratsuponiruuna & 19v lämppäritamma. Blogi on oikeastaan koulu- sekä estepainoitteinen, sillä aloitan nuoremmalla ponillani kisaamaan esteitä sekä koulua. Oma talli ja kenttä pihassa, joten paljon videoita ja hyvälaatuisi kuvia! :-)

  VastaaPoista

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla