sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Kuvailuja Manunkylän seuraestekisoissa

Eli käytiin Lauantaina 14.2 eli ystävänpäivänä Jossun kanssa kuvailemassa ja rakentamassa aamulla rataa Manunkylän seuraestekisoihin. Mulla ei ollut Manunkylään kyytiä joten Jossu ja nämä haki mut kotoa. Tietysti olisin voinut pyöräillä tallille koska ei meiltä ole sinne kuin 3 km. Totta kai autolla mielummin menen jos mahdollisuus on!
Heräsin aamulla puoli 7 ja Jossun piti tulla hakemaan minua. Kysyin Jossulta että moneltako he tulevat hakemaan minua, ja kun vastausta ei kuulunut, soitin Jossulle 7 ja puoli 8 täytyi olla jo rataa rakentamassa. No, Jossulla ei herätyskello ollut herättänyt ja heräsi vasta minun soittooni. He sitten lähtivät nopeasti ja olivat puoli 8 meillä. Meiltä sitten meni Manunkylään 5 minuuttia ja oltiin perillä joskus 8.35. Rakennettiin rataa puoi yhdeksään asti. Sitten kisat alkoivatkin ja ensimmäisenä luokka nolla eli puomiluokka. Sitten katsottiin 40-50 luokka ja 60-70. Sitten tuli niin kylmä että lähdettiin meille. Syötiin ja lämmiteltiin hetken kotona.
Sitten Jossu sai vähän hullun idean että lähdetään takaisin. Kysyin sitten iskältä, voiko hän viedä meidät, mutta ei sitten ehtinyt, joten pyöräiltiin sinne. Aluksi oli vähän tuskaa pyöräillä, kun oli niin paljon vaatetta ja ylämäkeen piti 3 km pyöräillä. Sitten katsottiin 80cm luokka loppuun ja 90cmluokan. Tarkoitus oli katsoa vielä 100cm mutta koska siihen väliin tuli vielä 90cm palkintojenjaot ja 100cm verkka niin lähdettiin sitten kotiin. Pyöräily oli oikeastaan aika kivaa, vaikka vähän sormet matkalla jäätyikin. Sitten mentiin vielä juomaan meille kuumat kaakaot ja syötiin Arnolds -pullat ystävänpäivän kunniaksi. Sitten hetken vielä tehtiin jotain turhaa ja Jossua haettiin. Siinä vaiheessa kello oli jo ehtinyt vierähtää puoli kuuteen. Sellainen oli minun ystävänpäiväni. :)
 Tällaisia kuvia nyt joka tapauksessa kisoista saatiin!


Jos olit samoissa kisoissa niin kysy sähköpostilla tai tämän postauksen komenteissa kuvia sinusta! Jaan kuvia mielelläni! :)

20 kommenttia:

 1. Mutta eikö kaikki kuvat ole c)jossu?

  VastaaPoista
 2. Ei, mulla ja Jossulla oli kummalakin kamerat aluksi mukana, mutta kun tultiin toisen kerran kuvailemaan niin vain Jossu otti kameran mukaan ja kuvaili omaan blogiinsa isoimmat luokat.

  VastaaPoista
 3. Moikka! Jos olit katsomassa 40-50cm luokkaa olin siinä pienellä ruskealla ponilla :) ponin nimi on Estrella se on Siirilästä. Jos sait musta kuvia voi lähettää ne mulle sähköpostiin > rinja.pitkamaki@hotmail.fi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kataomassa ja laitan tänään jos jotain hyviä löydän! :)

   Poista
  2. Minkälaiset vaatteet sulla oli kisoissa? Yhden hyvän kuvan löysin, mutten ole varma oletko sinä siinä? :D

   Poista
  3. Valitettavasti en löytänyt yhtään kuvaa sinusta! :(

   Poista
 4. Onko sinulla musta ja goldista kuvia?:) olis kiva saada niitä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ollut susta yhtään kuvaa mutta kaverini otti, ja lupasi laittaa ne sulle Facebookissa! :) Nimi on Josefiina Maijala joka kuvat sulle lähettää! :)

   Poista
 5. Se oli kyllä sun idea lähteä takasin :D

  VastaaPoista
 6. kiva blogi sait uuden lukijan :)

  VastaaPoista
 7. Mulla ei susta kuvia ollut mutta jossulla saattaa olla niin kysyn siltä tänään. :)

  VastaaPoista
 8. Kivoja kuvia ja tosi kivan näkönen maneesi ! :)

  VastaaPoista

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla