tiistai 24. helmikuuta 2015

Helsingissä

Nyt siis vähän erilaista postausta. Kirjoittelenkin postausta nyt linja- autossa ajan kuluksi! :D
Lähdin viime sunnuntaina siskoni ja serkkujeni ja heidän äitinsä kanssa Helsinkiin. Matka taittui bussikuljetuksella. Heräsin aamulla varttia vaille 6 ja rupesin heti laittautumaan ja tarkistamaan onko kaikki tarpeellinen mukana. Heti ensimmäisenä helsingissä näin ratsastajapatsaan.Helsingissä yövyimme vain yhden yön. Matkan tarkoituksena oli mennä katsomaan nuorempien serkkujen kanssa helaingin kaupunginteatteriin Peppi Pitkätossu musikaalia joka ihan oikesti oli hyvä! :D Vaikka ajattelee että kuitenkin olin jo aika vanha Peppi näytöksiin! Toisena suunnitelmana oli sitten shoppailla seuraava päivä klo 16 asti. Sitä matkalta kyllä odotin eniten... Matka joka tapauksessa taittui ripeästi ja helsingissä oltiinkin sitten jo puoli yhden maissa. Hotellihuonetta ei vielä saatukaan toivomaamme aikaan joten nakkasimme laukut laukkuhuoneeseen odottamaan. Lähdimme sitten kaupungille. Huoneen olisimme saaneet vasta kolmelta ja Peppi näytös alkoi jo puoli neljältä. Sen takia laukut olivatkin koko illan laukkuhuoneessa.


Menimme katsomaan näytöstä ja näytöksen aikana ei kuvia saanut ottaa joten kuvat näytöksestä jäikin ottamatta.  Näytös kesti 2h ja 15 minuuttia sisältäen väliajan. Näytös loppui sitten varttia vaille 6 ja kävimme kaupasta vielä ostamassa vähän iltapalaa. Söin ostamani leivän ja jugurtin, jonka jälkeen popsin vielä vähän sipsiä ja katsoin Disneyta.Sen jälkeen kello oli vasta 9 ja väsytti niin kovasti, että oli pakko mennä nukkumaan! Siinä sitten puoli kymmenen maissa nukahdin. Aamulla heräsin vähän väsyneenä varttia vaille seitsemän. Makoilin hetken sängyssä ja katsoin telkkaria. Sen jälkeen menin suihkuun ja valmistauduin aamupalalle. Siinä vaiheessa kello olikin jo yhdeksän.


Lähdettiin aamupalalle ja syötiin aamupala aika ripeähkösti. Meillä oli vähän ongelmia ensin hissin kanssa, kun tultiin aamupalalta :'D Sen jälkeen tuli lisää ongelmia! Serkkujen avain hotellihuoneeseen ei toiminut. Joten eikun respaan kysymään neuvoa. Sen jälkeen saimme kuulla että hotellin avain ei saanut olla kännykän lähettyvillä, sillä se imi kortista jotain! Tämän takia hissikään ei toiminut! :D

Sitten lähdettiinkin jo kaupungille shoppailemaan! Siinä sitten ehdittiin about 5h shoppailla, ja nyt on jalat kipeät! Paljon ostokisa ehti myös tehdä! Ostin uuden kajaalin, Nudie luomivärisetin, nahkatakin ja Eos huulirasvan. Niistä lisää kuvia kuitenkin kotona!


Sitten lähdimme viittä vaille neljä kävelemään buasipysäkille odottelemaan. Bussi saapui ajallaan eli vartin yli neljä. Nyt siis menee vielä 5h ja 10 minuutin matka kotiin. Eli istutaan ja chattaillaan. :D Olen muuten menossa taas torstaina Siirilään ratsastamaan estetunnille. Siitä kuitenkin lisää sitten torataina! :)


Mitä piditte vähän erilaisemmasta postuksesta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla