sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Pientä kisatreeniä Fabella

Perjantaina olin tunnilla Fabella, sillä seuraavana päivänä oli kisat. Taas tehtiin radan eri osia. Muuten tunti meni samalla lailla kuin valmennuksessa, mutta tehtiin osia monta kertaa. Tunnista ei todellakaan ole mitään ihmeellistä sanottavaa, sillä se meni aika samalla tavalla kuin valmennuksessa.


Ensiksi tehtiin radalle tuloa harjoitusravissa ja paljon saatiin kehuja Faben suoruudesta! Tehtiin sitä sitten pari kertaa että huomataan, kumpi suunta on kummallekkin parempi. Itse tulen radalle oikeasta kierroksesta, sillä se onnistui meillä paljon paremmin kuin vasen kierros.

Sitten tultiin puoliympyrää. Sekin onnistui hyvin! Sitten tultiinkin jo laukkalävistäjää. Jouduin oikeasi antaa raippaa, että Fabe jatkaa loppuun laukan. Sitten seuravalla kierroksella ei tarvinnutkaan enää antaa paljoa raippaa, että heppa jatkasi laukan loppuun!


 Sen jälkeen saatiin itse päättää, mitä tullaan. Sain ensimmäisenä päättää ja päätin että mennään  radan toinen laukka. Ne meni ihan super hyvin. Tultiin tehtävää neljä kertaa putkeen, koska kellään
ei ollut mitään erikoista, mitä olisi halunnut tulla. Sen jälkeen tunti jo loppuikin. Innolla odotellaan kisoja! :)2 kommenttia:

  1. Ompas sulla todella siisti ulkoasu ja hyvä postaus, sekä kivannäköistä menoa. Onnee kisoihin!! :)
    Jään ehdottomasti seurailemaan.

    Käy kurkkaamassa blogini jos jaksat ja haluat: http://erilaisuuskunniaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla