perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kypäräkamera

Minulla ei ole nyt kauheasti ole postauksia tullut koska tuntejakin on ollut nyt harvakseen. Tämän päivän ratsastustunti harmittavasti jää välistä koska olen ollut koko viikon kipeä. Tarkoitus olisi mennä hankkimaan galleriaan lisää kuvia Koivusalon estekilpailuista, mutta pitää nyt vielä vähän katsoa minkälainen olo on sitten sunnuntaina. Maanantaina ajattelin mennä jo kouluun sekä tiistaina. Jos ja kun menen tiistaina kouluun kokeidenkin vuoksi, pääsen tietysti myös tiistain valmennukseen. Otsikosta voikin pääätellä että olen tilannut kypäräkameran. Kamera on Go Pro jäljitelmä eli ei siis mikään oikea Go Pro. Kamera saapui eilen illalla ja värkättiin hetki kameran  kanssa kunnes tajuttiin ettei siinä ole muistikorttia joten kameraakaan ei voi kokeilla. No sitten alettii katsella kameran miljoonaa eri pidikettä ja katsottiin, mikä mun kypärään oli paras. Jos sinun kypärässä ei ole ilmastointeja, varaudu siihen että jodut liimaamaan kameran alustan kypärään. Itse sain kypärän ilman liimausta kiinni siten, että laitetaan kypärän alusta kiinni ..... jotka laitetaan kypärän ilmastoinneista "läpi". Eli aika vaikeasti. :D Sanon vain että jos teillä on normaali kypärä ettekä halua uhrata kypäräänne liimattavaksi, ei kannata edes ostaa koko kameraa. Itsehän olisin voinut kameran liimata vanhaan kypärään mutta ajattelin että jos olisin vaikka halunnut myydä kypärän niin ei olisi kiva jos siinä olisi liimajälki. Toiseksi en pidä kypärästä lainkaan eli en enää ikinä luultavasti tule laittamaan sitä kypärää päähäni. Voisin vähän kertoa muuten kameran toiminnoista.
Eli kypärä voi kuvata 170° sivulta sivulle, siinä on FULL HD näyttö, tällä voi kuvata 30m vedessä, akku kestää 1,5 tuntia, kuvata voi yhteensä 1,7 tuntia sekä siinä on 1080 mx. Eli vaikuttaa aika hyvältä tavaralta. Toivottavasti nyt on hyvä muutenkin ja saatte muuten nyt enemmän ja pitempiä videoita ainakin estetunneilta sekä Alavuden viikonloppuleirillä hypitään maastoesteitä joten sieltäkin sitten maastoradalta pitkä video! :)10 kommenttia:

 1. Tuolla on tullut kuvailtua, ja on todella hyvä! :) Ite oon aina laittanu jesarilla kiinni, helpointa. ;) Samettipintaiseen kypärään ei ainakaan jäänyt jälkiä, muovisesta en tiedä. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos hyvä vähän tietää onko hyvä ja miten kannattaa kiinnittää! :)

  VastaaPoista
 3. Mistä tilaisin tuon ja paljonko maksoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin AliExpress- nimisestä verkkokaupasta ja maksoi vain vaivaiset 50€ eikä minkään näköisiä tullimaksoja ollut! Suosittelen kyllä verkkokauppaa! :)

   Poista
 4. Saako tuon kiinni GoPron kiinnikkeisiin? Esimerkiksi sellaiseen rintakehällä pidettävään niin ei tarvitse kypärää uhrata? :D

  www.elinajakeksi.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota, mulla ei ole mitään hajua saako GoPro kiinnikkeisiin! :D

   Poista
 5. Voi kun tää on kivan näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi otin valkoisen! :D se oli kivoimman näköinen :)

   Poista
 6. Multakin löytyy kypäräkamera ja oon kyllä tykänny. Hauska välillä saada vähän erilaistakin videoo! :)

  - Mimmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tänään myös muistikortin kameraan ja testasin videota ja se kuva näyttää fish eyeltä! Tosi kiva kamera kuitenkin! :)

   Poista

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla