maanantai 30. maaliskuuta 2015

Estetunti Fabella (Kypäräkamera!)

Tätä postausta ollaankin jo odotettu! :D
No niin eli nyt on tullut pientä "taukoa" blogista koska mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut. Tietysti tiistaina oli valmennus joka onnistui super hyin! Se oli kuitenkin aika normaali valmennuskerta ja kamera unohtui kotiin joten kuviakaan ei saatu. Päätin sitten jättää kirjoittamatta koko postauksen. Joka tapauksessa nyt sain viimein tehtyä postauksen perjantain estetunnista jolloin meninin Fabella. Ja kokeilin kypäräkameraa! Eli siis nyt kaksi videota tunnista. Katsomosta kuvattuna että selästä! Vähän Fabe meinasi kyttäillä taas mörköpäätyä ja taisipa se kerran ihan kunnollakin säpsähtää! Joka siis näkyy videolla. Kuitenkin tunti meni ihan kokonaisuudessaan kivasti!

Alkuverkassa tultiin ympyrätehtävää jossa oli kolme estettä. Aluksi fabe ei oikein meinannut kuunnella ulkopohjetta vaan kyttäili ihan sikana mörköpäätyä! Kuitenkin parin kerran jälkeen alkoi sujua ja saatiin hyvä tahtikin. Itse olin aika laiskalla päällä perjantaina ja olisi tehnyt mieli vain vähän humputella mutta heti laiskuus katosi kun päästiin hyppäämään! :D

Aluksi tultiin ihan vain linjaa. Fabe meni hyvin ja meni ihan suht reippaasti. Ensin annika sanoi mulle siitä kun esteet oli aika pieniä ja myötäsin vissiin aika paljon että Fabehan kiihtyy siitä. Tietysti koska Fabe! :D No kuitenkin tultiin pari kertaa tätä tehtävää kunnes vaihdettiin kaarevaksi linjaksi. Fabesta tuli vähän tahmatassu mutta kuitenkin meni ihan kivasti. Välillä tuli vähän rajuja laukanvaihtoja ja oli ratsatajalla kyllä aikamoinen työ saada hyvät lähestymiset. sitten tultiin ihan koko rataa, eli tällä lailla:

Kun sitä muutaman kerran tultiin niin tuntui ettei oikein meinaa onnistua. Videolta ei toki näytä niin kauhealta miltä tuntui. Kerran Fabe tuli kakkos esteenkin vähän liikaa oikealta jonka jälkeen tosi raju laukanvaihto! Sitten tultiin kolmannelle ja neljännelle esteelle liian lähelle. Se kierros menikin vähän pipariksi... Joka tapauksessa kaikki kierrokset meni ihan suht hyvin joten ei nyt ole kuitenkaan kauheasti moitittavaa tunnista. Sitten viimeisellä kierroksella meni ykkös ja kakkos esteet ihan nappiin, mutta yllätys taas kolmos ja nelos esteet vähän liian lähelle. Kuitenkin oli ihan mukava että viimeinen kierros onnistui edes jotenkin ja onneksi sain kypäräkameralla viimeisenkin kierroksen! :)
Kypäräkameravideon kanssa oli ongelmia ja paljon! Eli voi olla vähän vaikea saada videoita blogiin meidän koneella. Ensiksikin video latasi about kaksi tunti! Onneksi laitoin videon yksityiseksi sillä se oli youtubessa koko yön! :D No, kuitenkin kun tulin maanantaina kotiin koulusta ja ajattelin julkaista tämän postauksen, huomasin että video oli ladannut ja sitten piti alkaa muokkailemaan sitä. Mulla oli kaksi eri pätkää tunnista ja nyt valitettavasti ette saaneet sitä videota jossa oli koko rata ja missä Fabe säikähti! :,( No teen joskus vanhoista videoista kokonaisen videon ja laitetaan se sitten siihen. :) Toinen ongelma tuli muokkauksessa. Tuo YouTuben muokkausohjelma on jotenkin vain niin ihmeellinen! :/ Kolmas ongelma tuli videon julkaisussa! Se vain latasi ja latasi. Onneksi lopulta saatiin video! :) Toivottavasti oli muuten kiva postaus!:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla