torstai 23. huhtikuuta 2015

Valmennus ulkokentällä!

Tiisataina oli jälleen valmennus ja kuten aina, menin Fabella. Odotin innolla ulkokentälle pääsyä sillä oli niin lämmin ja valoisa!
Saimme myös tosi ihania kuvia koska oli niin valoisaa! :)
Aloitettiin taas normaalisti lämmittelemällä  ja asettelemalla hevosia kumpaankin suuntaan. Fabe oli hieman laiska joten sitä sai aika lailla patistella eteen.
Ravien jälkeen laukkailtiin isoilla päätyvolteilla ja Fabe oli jotenkin aluksi laukassakin vähän tahmea. Kun sitten pari kierrosta laukkailtiin, oli Fabesta tullut laukassa super reipas! Susakin sanoi että tämä hevonen on ihan uudestisyntynyt! :D
Sen jälkeen tultiin pohkeenväistöä uralla ja ne eivät menneet ihan suunnitelmien mukaan. Fabe oli tosi laiska pohkeelle eikä millään olisi väistänyt. Myös yksi syy saattoi olla se että urasta oli tullut joaika syvä joten sekin saattoi  vaikuttaa asiaan. Loppujen lopuksi Fabe alkoi kuin alkoikin väistämään. Ja siitä se tietysti saikin kehuja!


Käyntiväistöjen jälkeen tultiin siten, että tehtiin päätyvoltti ravissa, käyntiin ja väistö, jonka jälkeen jälleen raviin ja voltti. Fabe oli tahmea käynnissä mutta nosti ravin heti ja napakasti! Välillä Fabea saikin ajaa eteen, mutta suurmmaksi osaksi se liikkui ihan itsestään ja hyvin.
Sen jälkeen otettiin käyntiin ja huilailtii. Pienen tauon jälkeen taas sama tehtävä mutta nostettiin väistön jälkeen laukka. Ravissa Fabe kulki reippaasti mutta käynti oli hieman tahmeaa edelleen mutta väisti taas hienosti. Itseä harmittaa että videolla ei ole juuri niitä parhaimpia väistöjä. Laukassakin Fabe oli taas tosi kiva  ja meni hyvää vauhtia. Paljon toki saikin asetella!
Myös se jäi itseä harmittamaan ettei loppuraveista ollut videota, sillä kaveri sanoi että Fabe meni peräänannossa ja kyllä itsekkin sitä uskon sillä se kulki niin reippaasti ja muodossa että! :DHuomenna sitten leireilemään! Nyt on kyllä ollut kiire pakkaamisessa ja on ollut pakko katsoa onko kaikki mukana! :D Varusteet ja vaatteet pitänyt pestä... Huh, paljon muistettavaa! :D
Seuraavan kerran sitten postauksia leireilyn merkeissä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla