maanantai 27. huhtikuuta 2015

Alavuden maastoesteleiri 1/4 - Koulukiemuroita

 Tähän postaukseen ei saatu kuvia joten kuvat ovat sunnuntailta!
Perjantaina saavuttiin leirille joskus viiden aikaan. Enain vietiin tavarat majoittumistiloihin jonka jälkeen mentiin katsomaan tallia ja hevosia.
Sen jälkeen opettaja käski meidät takaisin leiritiloihin ja kyseli vähän meidän ratsastustasoja ja haaveita jne. Sitten jaettiin hevoset. Menin Filou nimisellä saksalaisella poniruunalla ja menimme siis ensimmäisenä päivänä koulua.
Aloitimme tunnin taas normaalisti lämmittelemällä hevosia. Enain ravissa ja myöhemmin laukassa työstämällä hevosia. Lämittelimme hevosia mielestäni aika kauan. Lämmittelyjen jälkeen alettiin tekemään pohkeenväistöä käynnissä leskihalkaisijaa pitkin. Aluksi Filou oli laiska ja minunkin piti hetken miettiä, miten tätä ohjataa. Loppujen lopuksi viimeinen ja etenkin toisiksi viimeinen kerta meni super hyvin! Kumma kyllä Filou muistutti ihan 99% Akua! Samanlainen että sisääpohkeesta kaatuu ulos jos ulkoavut eivät ole kohdillaan.
Sen jälkeen tultiin yksi kerrallaan pari kierrosta laukkaa pääty- ympyrällä C päädyssä.
Aijemmin olin saanut Filoun tosi reippaaksi joten ainakaan siinä vauhdissa ei ollut mitään vikaa. Saatiin kehuja myös siitä että laukannostot olivat juuri oikeassa kohdassa.
Tunnin jälkeen hoideltiin hepat ja fleecet päälle ja iltamössöt kuppeihin.
Sen jälkeen sanottiin öitä hepoille ja päivän ratsastukset olivat siinä.


Ei siis saatu kuvaajaa paikalle ja maneesissakin oli aika huono valoisuus joten kuvat olisivat muutenkin ollut huonoja. Kypäräkameraa en myöskään laittanut koska moni ei varmaankaan halua katsoa kypäräkameravideota joka on koulutunnillta.
Mitähän lauantaina tapahtui kun hypättiin rata- ja maastoesteitä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla