perjantai 15. toukokuuta 2015

Tuntsareihin treenailuja Vertillä

Aloitetaan torstaipäivästä. Eli tultuani koulusta sain pian viestiä Annikalta että on valinnut minutkin ratsastamaan Tuntiratsastajien mestaruuskisoihin! Sitä olin koko ajan odottanutkin! :D Kaikeksi yllätykseksi menen kisoihin Vertillä! :D Heti pitikin jo samana päivänä alkaa suunnitella mistä hommaan kisatakin ja rataakin piti jo alkaa opetella. Siinä sitten se päivä vierähti ja tuli Perjantai ja estetunti.
Menin Vertillä esteitä ja jotenkin oikeasti Vertti on helpompi esteillä kuin Fabe!
Alettiin verkkaamaan pääty- ympyröillä ravissa ja laukassa. Ravissa Vertti kulki hyvin mutta laukassa lähti vähän punkemaan ulos.


Alkuverkkojen jälkeen tultiin radan ensimmäistä estettä joka oli kavaletti. Aluksi kuitenkin tulimme ravissa pelkästään puomia. Ensimmäisellä kerralla Vertin kanssa hieman oijottiin kulma mutta sain suoristettua silti hyvin puomille. Pakko sanoa että koko tunnin ajan koko ajan Vertti tuli täydellisesti kavaletille!


Myöhemmin puomi siis nostettiin kavaletiksi ja kuten aijemmin sanoin, Vertti tuli täydellisesti sille joka kerte!
Tarkasti en muista milloin tulimme mitäkin tehtävää mutta tulimme kuitenkin sarjaa. Siihen väliin piti mahtua yksi askel ja kuten kaikki ensimmäisellä kerralla niin minäkin tulin (vahingossa) kahdella askeleella. Kuitenkin muut kierrokset onnistuivat huippu hyvin ja vaikka sarjan ensimmäinen este ei olisikaan onnistunut niin tsemppasin Verttiä eteen ja saatiin joka kierroksella se yksi askel.
Sitten tultiin koko "rataa". Vertti tuli hyvin ensimmäisen esteen mutta toiselle esteelle vähän lähelle. Sarja meni taas hyvin. Tultiin toisen kerran sama rata ja taas sama toinen este lähelle. Kolmas ja neljäs kierros meni tosi hyvin ja sain hyvän paikan joka kerta esteelle.

Innolla odotan kisoja, Jotenkin vain musta tuntuu että mun kisat menee huonosti mutta vaikka menisikin niin silti saadaan ainakin kokemusta! Eniten minua huolettaa se että muistanko radat...
No toivottakaa onnea niin ehkä ne menevät sitten ihan hyvin! :D

Myönnän että postaus on VÄHÄN kuiva kai se nyt kelpaa... Kisoista sitten parempi postaus.

Postaus tulee hieman myöhään ja koska video ei ole vielä valmis, niin sen voitte käydä katsomassa toivottavasti pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla