lauantai 27. kesäkuuta 2015

Linkkaa blogisi!

Siitä on taas hetken kun olen tehnyt linkka blogisi- postauksen ja koska ratsastamaan en ole päässyt vielä, päätin tehdä postauksen uudelleen! Viime linkkaa blogisi- postaukseen tuli todella monta blogia ja nyt on aika päivitellä mielipiteitä! Tulen siis kertomaan kolmesta blogista yhden hyvän ja huonon puolen. Aikaa sinulla on osallistua lauantaihin 4.7.2015 mennessä!

Linkatkaahan bloginne kommentteihin ja kertokaa lyhyt esittely!

20 kommenttia:

 1. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/
  Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. :) Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään. :) Treenaan tämän kesän Special Olympics kesämaailman kisoihin Los Angelsissa.

  VastaaPoista
 2. miinajaponit.blogspot.fi

  Tervetuloa seuraaman 13-vuotiaan tytön arkea ponieni kanssa. Aapo (Ampo) on 1996 syntynyt russ-ruuna. Toinen ponini Clara (Colorado IV) on eestinurheilu hevonen vuosimallia 2005. Claran kanssa kisaamme pääosin estekisoissa 60-80cm tasolla. Koulua väännämme kotona HeC-HeB tasolla, mutta koulukisoja vältämme. Vanhan konkari poni Aapon kanssa käydään silloin tällöin molempien mielen virkistämiseksi niin este kuin koulukisoissa! Ratsastus on ykköspaikalla, mutta tiukasti perässä tulee valokuvaus, joten blogissa näätte myös paljon kuvia.

  VastaaPoista
 3. riding-mylifestyle.blogspot.fi/
  13 vuotiaan ratsastuskoulussa käyvän tytön kirjoituksia tunneista, valmennuksista ja kilpailuista. Blogin päätähtenä esiintyy Karoten, puolalainen ruuna, jonka kanssa yhteisiä muistoja on kertynyt melkein kolmen vuode ajan. :)

  VastaaPoista
 4. Nuoren naisen lifestyle laadukkailla, suurilla kuvilla sekä videoilla. Suloinen sekoitus myday postailua sekä voimakasta suoraa sanottua asiaa kera sopivasti haastavan heppailun !

  http://maijukristiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi

  Blogi kertoo -99 syntyneestä tytöstä ja 8-vuotiaan kouluhevostamman treeneistä ja kisoista. Paljon laadukkaita kuvia, aina. Kisakuvaaminen on lähellä sydäntäni myös, joten sitäkin löytyy blogistani. Samoin postauksia äidinkielelläni, ruotsiksi :)

  VastaaPoista
 6. http://mantylahentalli.blogspot.fi/ Kotitallin höpinöitä. Blogissa esiintyy omat lv-ruunat, harrastemopot. Samoten oma shettistamma joka varsoi tänä keväänä ensimmäisen varsansa. Mukana menossa myös seikkailee suomenhevosruuna rojekti, joka asustelee meillä vuokralla :)

  VastaaPoista
 7. http://laukkalahestymisella.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön elämästä ratsastuskoulun tunneilla. Myös kisoja mahtuu harvakseltaan mukaan. Nyt kesän tullen blogi painottuu enemmän myös valokuvaukseen, kun ratsastus jäävähemmälle. :)

  VastaaPoista
 8. http://emmanhevosblogi.blogspot.fi/
  Blogi 16-vuotiaan tytön arjesta vuokrahevosen, 14-vuotiaan issikkaorin kanssa. Postauksia 1-4 kertaa viikossa, ja mukaan mahtuu runsaasti erikoispostauksia!

  VastaaPoista
 9. http://friisilainen.blogspot.fi

  Unelmien musta kertoo -13 syntyneen friisiläisorivarsa Albertin matkasta kohti aikuisuutta. Edellisen hevoseni kuoleman jälkeen oli aika kääntää uusi sivu elämässä. Tämä sivu on Albert. Unelmien musta on blogi toteutuneesta unelmasta.

  Uusi ulkoasu tulossa lähipäivinä.

  VastaaPoista
 10. http://nooranhevosharrastusblogi.blogspot.fi/?m=1
  Blogi kertoo 99 syntyneen tytön ja tämän 9 vuotiaasta amerikanravurista. Blogissa julkaistaan tätänykyä vain kuvallisia postauksia.

  VastaaPoista
 11. http://senjassofia.blogspot.fi

  16 vuotiaan ratsastuskoululaisen blogi, joka pitää sisällään niin hevosiin liittyvää kuin lifestyleäkin pienissä määrin. Kesän viettelee jonkinasteista taukoa tuntien ollessa lomalla.

  VastaaPoista
 12. http://unelmienyli.blogspot.fi

  Elikkäs blogissani kerron Pudasjärvellä opiskelusta ja asuntolaelämästä. Olen siis kesäloman jälkeen viimeistä vuotta tuolla koulussa ja käyn hevostalouden perustutkintoa. Valmistun ratsastuksenohjaajaksi. Voin heti sanoa, että ulkoasu on keskeneräinen, joten pahoittelut siitä.

  VastaaPoista
 13. Tervetuloa seurailemaan 17-vuotiaan tytön ylläpitämää blogia. Kirjoittelen kolmen suloisen agilitylampaan seikkailuista ja tietysti rakkaasta hevosharrastuksestani. Huumorilla varustetut postaukset/videot pistävät suupielet kohti kattoa jo silkasta myötähäpeän tunteesta. Blogini tarkoitus on kylvää iloista mieltä ja muistuttaa siitä, ettei elämää kannata ottaa liian vakavasti. Toivottavasti viihdyt ! :)

  http://riiviotjakaurakamu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. http://perfect-pony.blogspot.fi/

  Voitolla Tähtiin on -98 syntyneen hevosharrastajan, innokkaan valokuvaajan & toivottoman haaveilijan hieman erilainen poniblogi. Blogissani tarinoin elämästä kahden syötävän suloisen ponin kanssa, ja puran parhaani mukaan mutkikkaita ajatuksiani sanoiksi paperille. Syksyllä aloitan hevosenhoitajaksi opiskelun kauempana kotoa, Ruukin maaseutuopistossa :)

  VastaaPoista
 15. http://vuonohevoset.blogspot.fi

  Aloitteleva melko kuvapainoitteinen blogi 40 vuonohevosen tallilta, luvassa niin tämänkesäisten varsojen käsittelyä, kolmevuotiaiden koulutusta kuin vanhempien hevosten treenaamista ja kisaamista

  VastaaPoista
 16. http://elamanmurut.blogspot.fi

  17-vuotiaan kainuulaisen tytön turinoita heppailusta ja sen tuomista haasteista sekä iloista. Mukana menossa mm. kohta muutaman viikon ikäinen varsa, emä ja kolme erilaista ponia. Se on ainakin varmaa, ettei kypärä kiristä päätä liiaksi!

  VastaaPoista
 17. http://preeriatuuli.blogspot.fi/
  Nuoren aikuisen kirjoittama blogi hevosmiestaidoista ja elämästään länneratsastuksen parissa.

  VastaaPoista
 18. http://hallamaire.blogspot.fi/

  Entisen kouluratsastajan matka kohti kenttäkisoja kokeneella ruunalla.

  VastaaPoista
 19. http://kouluratsu.blogspot.fi/
  15-vuotiaan tytön ja kolmen kouluratsun treeni- ja kisapäiväkirjana toimiva aktiivinen blogi! :)

  VastaaPoista
 20. http://onnea-etsimassa.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa -97 syntynyt tyttö. Blogi painottuu pääasiassa hevosiin, mutta mukaan mahtuu myös muita postauksia. Viime aikoina varsinkin kuvapostauksia on ollut useasti, sillä valokuvaus on toinen harrastus ratsastuksen ohella. Elämää oman hevosen jälkeen.

  VastaaPoista

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla