keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Cavallon kesäleiri: Päivä 3- Kiemurauraa ja ilman satulaa!

Aamun ratsastustunnilla menin Tahvolla ja menimme kolua. Alkutunnista Tahvo oli aika laiska mutta sain sen kuitenkin hyvin liikkeelle! Rupesimme heti ravailemaan ja työskentelemään. Sain Tahvon hyvin liikkeelle heti alkutunnista. Rupesimme tekemään ensin käynnissä viisikaarista kiemurauraa. Aluksi Tahvo oikoi kaaria ja suoristui aika huonosti. Sitten aloimme tekemään kiemurauraa ravissa ja pikkuhiljaa alkoi onnistua. Pari ketaa sai tulla kiemurauraa jonka jälkeen oikeasti alkoi onnistua! Koko ajan sain Tahvon kanssa vain kehuja! Sain tehtyä tosi hyvin kaarteet ja suoristukset Tahvon kanssa ja myös temposta tuli kehuja!


Sen jälkeen otettiin laukkoja. Ensin vasta- asettelimme puolet päätyympyrästä jonka jälkeen asettelimme ihan normaalisti puolet laukkapäätyympyrästä. Molempiin suuntiin laukat onnistui tosi hyvin ja niistä tuli taas kehuja. Siitä kyllä sanottiin kun mun vasen kylki on aika kasassa joten pitäisi muistaa pysyä täysin suorassa.

Sen jälkeen tultiin taas hetki viisikaarista ja onnistui taas hyvin! Sitten otettiin vielä loppuravit ja käynnit tunnin päätteeksi.


Iltapäivällä menimme ilmann satulaa ja menin Imbulla. Oli vähän luinen selkäranka jonka takia oli peppu vähän hellänä! :D Leikimme tallipalaa leikkiä hyppäsimme pari kertaa kavalettia. Olimme myös etanaa ja rakettia eli toinen laukkaa uraa pitkin niin hiljaa kuin mahdollista ja toinen laukkaa niin lujaa uraa pitkin kuin mahdollista ja saada toinen  kiinni. Kun kavalettiä hypimme niin Imbu hyppäsi todella pyöreästi ja esteen jälkeen yritti joka kera saada minut selästä! Eipä onnistunut! :D Lisäksi vielä yritimme saada tennispallon tötsän päälle ja kerran tipahdin kurkotellessani niin paljon. Lopulta kuitenkin onnistuin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla