perjantai 27. toukokuuta 2016

Estetunti Malla- ponilla
Viime perjantaina hyppäsin taas pitkstä aikaa Mallalla. Poni oli mielestäni mukava ja tunti onnistui kokonaisuudessaan ihan hyvin. Ja voi mikä sää oli!
 Meillä on nyt ollut todella lämpimiä säitä ja on ollut tosi kuuma ratsastaa. Tänään on tosin hieman viileämpi sää joten katsotaan jäädynkö mä tänään ihan tunnille! :D

 Jossulla on uusi objektiivi jolla saa mielestäni super hienoja kuvia! Mulla on tullt joku innostus tehdä tallivideoita ja pitää katsoa jos tänään saisin aikaiseksi tehdä sellaisen!

Pyydän anteeksi heti alkuun tekstin sisällön kuivuutta, sillä on vaikea kirjoittaa ja muistella tuntia joka oli jo viikko sitten!

 Perjantaina teimme kavalettitehtävää ja rataa. Kavalettitehtävä onnistui mielestäni aika hyvin molemmista suunnista. Oikeassa suunnassa Malla laukkasi hieman pidempänä kuin vasemmassa suunnassa joten kolmen askeleen kavalettiväli jäi vähän pieneksi. Annnika sanoi että voin yrittää päästä kahdella askeleella mutta aina Malla tukki kuitenkin sen kolmannen pienen askeleen.

Seuraavaksi hyppäsimme kavaletit vasemmalta ja tulimme suhteutetun linjan okserille. Siihenkin suurin osa hypyistä onnistui tosi hyvin. Välillä pieniä mokia tuli joko mulle tai Mallalle jonka seurauksena tultiin aika pohjaan esteelle...
Sen jälkeen tulimme saman tehtävän lisäten vielä yhden esteen niin, että okserin jälkeen kännettiin oikealle ja tultiin vielä portti. Tehtävä onnistui tosi hyvin mielestäni.
Sitten tulimme päivän koko rataa. Ensin hyppäsimme vasemmassa kierroksessa kavaletit, jonka jälkeen tulimme vähän pienemmällä reitillä portin vasemmasta suunnasta. Sitten jatkettiin ratsastusta oikeassa kierroksessa kavaleteille ja siitä okserille. Ensimmäisellä kerralla rata meni tosi hyvin! Toisella kerralla mulla ja Mallalla tuli vähän rytminmuutoksia ja rata epäonnistui täysin. Tulin lopulta uudelleen vielä oikean kierroksen kavaletit ja okserin ja hypyt onnistuivat hyvin. Taisimme ehtiä tulla vielä muutaman kerran ratoja ennen kuin kello oli merkissä. Näistä radoista ei kuitenkaan ole mitään erikoisempaa mainittavaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla