Kirjoittaja

Olen 16-vuotias tyttö Etelä-Pohjanmaalta, Seinäjoelta. Olen n.170cm pitkä. Luonteeltani olen iloinen ja utelias.

Aloitin tunnit kerran viikossa Ratsastuskoulu Cavallossa vuonna 2009. Viime syksynä alkoi ratsastusharrastukseni 8 vuosi käyntiin.
Käyn joka toinen viikko Susanna Kuparin kouluratsastusvalmennuksissa, sekä tallin omalla tunnilla pienryhmässä yhdessä valmennuskavereideni kanssa joka viikko. Lempihevoseni on valmennusratsuni Fandango eli Panda. Kilpailen nykyään tallikisoissa ja seurakisoissa omalla tallilla, sekä mahdollisuuksien mukaan myös tallin ulkopuolella.

Blogiani pyrin koko ajan parantelemaan paremmaksi ja paremmaski. Sempä takia blogin paranteluun liittyvät kommentit ovat aina tervetulleita! :)

Ratsastustunneista pyrin aina kirjoittamaan ja kuvia tulee joka postaukseen! Jos tunnista ei ole postausta tullut, on siihen omat syynsä!

Hauskoja lukuhetkiä! :)

6 kommenttia:

 1. Ei millään pahalla mut mun on ihan pakko korjata että jos kirjoitat pm-mestaruudet niin se tarkoittaisi pohjoismaiden mestaruudet mestaruudet :D synonyyminä voi käyttää sanaa kilpailut eli silloin sanaksi tulisi pm-kilpailut eli pohjoismaiden mestaruuskilpailut. Sama homma sm-kisojen kanssa :D kuulostaa tällöin paljon järkevämmältä ja paremmalta :)

  VastaaPoista
 2. Aika korkeella sun tavotteet. kannattaa aloittaa pienemmästä ja edetä siitä isompiin tavotteisiin......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nää voikin olla pidemmän ajan tavotteita... kyllä sitä täytyy välitavotteitakin asettaa mutta on hyvä olla jokin iso tavote jota kohti kulkea

   Poista
  2. Juuri tätä tarkoitan itsekkin! :)

   Poista
 3. Saahan sitä tavoitteita olla! Tiedän kyllä itsekkin että ovat korkealla mutta minun mielestäni mitä korkealla tavoitteet on sitä parempi vain omaan ratsastukseen! Itse uskon että aikuisena ehkä pääsen korkeintaan sm-kisoihin... Jos tavoitteita ei esimerkiksi koulussa ole, niin lyön vetoa että kokeista ei kauhean hyviä numeroita voi saada. Sama on ratsastuksessa, jos tavoitteet eivät ole korkealla, niin jää varmaan tuntiratsastajaksi kerta viikkoon aikuisenakin.

  VastaaPoista

•Olen 14-vuotias tyttö Seinäjoelta
•Harrastan ratsastusta seitsemännettä vuotta Ratsastuskoulu Cavallossa
•Käyn ratsastustunnilla joka viikko ja
kouluvalmennuksissa joka toinen viikko Panda-nimisellä Westfalenin puoliverisellä
•Kisaan talli- ja seurakisoissa ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla
•Minusta voit lukea lisää Kirjoittaja- sivulla